Kokouspaketit Pegasuksessa

Nukula on aidosti erilainen kokouspaikka. Tätä ympäristöä ja tunnelmaa et pääse kokemaan missään muualla. Aivan kaupungin läheisyydessä on paikka, joka huokuu rauhaa, tasapainoa, hiljaisuutta ja olet keskellä aitoa, alkuperäistä luontoa. Hyvä, maukas ruoka jonka ideologia noudattelee slow food -teemaa, tuo kokoukseenne sopivasti tehoa ja raikas oman kaivon lähdevesi jättää hyvän jälkimaun; ruokailu tapahtuu yleensä Paamiskassa. Nukulassa asiakkaat tekevät päätöksiä asioiden pyörittelyn sijaan ja tauotkin antavat ympäröivän luonnon ansiosta runsaasti energiaa. Jotkut asiakkaamme puhuvat jopa ajasta ”ennen Nukulaa ja Nukulan jälkeen”.

Viihtyisä nykyaikainen Kohtaamispaikka Pegasus sijaitsee maatilan entisöidyssä navetassa ja se soveltuu jopa 30 henkilölle. Kokoustilassa on dataprojektori, dokumenttikamera, video- ja äänentoistolaitteet, nettiyhteys (WLAN) sekä kaksi valkokangasta.

Kokoustilan alakerrassa on Haltia-sauna, jonka lauteilla jopa 15 saunojaa saunoo mukavasti yhteisymmärryksessä. Saunan oleskelutilat soveltuvat lisäksi mainiosti pienryhmätyöskentelyyn. Lisää pienryhmätiloja on Vanhalla tuvalla ja Loistoaitassa.

Kapasiteetti
– maks. 30 henkilöä

Varustus
– dataprojektori
– dokumenttikamera
– video- ja äänentoistolaitteet
– nettiyhteys (WLAN)
– valkokangas (250 x 200 cm)

Maksaminen
– lasku (14 pv netto)

Noudatettavat sopimusehdot
Maaseutumatkailun yleiset sopimusehdot

Päivän kokous

38 € / hlö*

Yön yli -kokous

210 € / hlö*

Yhteystiedot

Nukula Oy
Piililäntie 71
41630 Oravasaari

Puh. + 358 40 703 8136
info(a)nukula.fi

Hannele Levävaara
hannele.levavaara(a)nukula.fi

Yhteydenottolomake