Perinnesauna Päijänteen rannalla

“Puulämmitteinen hirsisauna tarjoaa aidot vanhanaikaiset löylyt. Löylyjen lomassa vilvoittele Päijänteessä.  Kesällä löylyt kruunaa itse tehty tuore vihta.”

Puulämmitteinen Perinnesauna tarjoaa aidot vanhanaikaiset löylyt, tunnelma ei jätä sinua kylmäksi. Lämmitys onnistuu sinultakin emännän ohjauksessa.

Löylyjen lomassa vilvoittele Päijänteessä ja hullaannu isolta patiolta avautuvasta näkymästä. Illan hämärtyessä sähkötöntä saunaa ja patiota valaistaan lyhdyin.

Meille sauna on pyhä paikka. Pyhyys on erityisesti hiljaisuutta, itseensä paneutumista ja saunanhaltian huomioimista. Kylpiessäsi käyt läpi nämä jo esivanhemmille tutut tunnetilat.

Ikiaikainen tapa on ollut, ensin saunovat miehet, sitten naiset ennen auringon laskua. Laskun jälkeen saunoi saunanhaltia. Jos olet viimeinen saunoja, lisää kiukaan alle muutama klapi. Naiset, miehet, sekasauna – käydäänpä nykyisin saunassa, miten vain, edelleen viimeisenä saunoo haltia.

Hirsinen, käsintehty Perinnesauna edustaa upeasti kestävää, vastuullista toimintaa ja suomalaista saunaperinnettä. Käsin pumppaat järviveden saunaan, tosi ekonomista.

Saunajuomana on raikas lähdevesi.  Saunalle on myös mahdollista tilata vaikkapa salaatteja tai piirakoita (erillinen hinta).

Saunatonttu suosittelee lauteille kerralla viidestä kahdeksaan saunojaa, saunojien koosta riippuen. Päijänteeseen mahtuu toki hieman useampia. Saunalla on suuri ulkopatio.

Sauna on käytettävissä sulan veden aikaan, eli pääsääntöisesti toukokuun puolesta välistä syyskuun alkuun.

“Anna ainutlaatuisten, samettisen pehmeiden löylyjen hyväillä kehoasi ja mieltäsi.” Susanna 2020

Voit selata ympäristöä “vetämällä” kuvaa hiirellä tai sormella. Jos 360-näkymä ei näy, niin selaimesi ei todennäköisesti tue siihen tarvittavia uudempia web-ominaisuuksia.

Kapasiteetti
– maksimi ryhmäkoko 8 saunojaa

– saunomisaika on 3 h

Kiitos vielä vieraanvaraisuudestanne. Oli kiva käydä saunomassa, majoittumassa huippu hyvässä aitassa ja nauttimassa makoisa brunssi.

Nina ja Jouni, 2021

• Huom! Lomakkeen Kpl tarkoittaa saunojien määrää.
• Maksu suoritetaan Johku-kauppapaikassa, jonne siirryt kun napsautat Varaa.
• Jos sinulla tulee tilauksen kanssa ongelma vastaan, soitathan rohkeasti numeroon 040 703 8136 tai lähetäthän sähköpostia osoitteeseen hannele.levavaara(a)nukula.fi