Hirsilaavu

”Laavulla olet maan ja taivaan välissä! Laavun henki takaa sinulle ikimuistoiset unet, jos vain tulen loimussa maltat silmäsi ummistaa.”

Laavualueemme on varsinainen luonnonäänien keidas. Laavu on rakennettu käsin 2000-luvun alussa jykevistä hirsistä, jolloin rakennuksen hiilijalanjälki on kokoonsa nähden suuri. Nautiskelet nuotion ylläpitämästä valosta, lämmöstä ja ääntelyistä. Mahtavat kivet ja erämaajärvi Päijänteen läsnäolo kirvoittavat mystisten, salaperäisten tarinoiden kumpuamista sinussa ja nuotioseurueessasi. Ihan heti mukaansatempaavassa tunnelmassa et välttämättä malta painaa päätäsi tyynyyn, sillä yöllinen humu on jotakin, josta haluat pitää kiinni mahdollisimman pitkään.

Laavu majoittaa 8- 10 henkilöä ympärivuotisesti. Aamiainen nautitaan ulkosalla tai Vanhalla tuvalla. Suosittelemme aamusuihkuksi pulahdusta Päijänteeseen järven ollessa sula. Metsän kätköstä löytyy myös laavun oma hirsinen, ekologinen kuivakäymälä.

Kokoustaminen ja yöpyminen Hirsilaavulla sopimuksen mukaan.

Kapasiteetti
– 8 – 10 hlöä ympäri vuoden

Varustus
– suihku (n. 100 m päässä)
– Päijänne-uinti sula-aikana


• Maksu suoritetaan Johku-kauppapaikassa, jonne siirryt kun napsautat Varaa.
• Jos sinulla tulee tilauksen kanssa ongelma vastaan, soitathan rohkeasti numeroon 040 703 8136 tai lähetäthän sähköpostia osoitteeseen hannele.levavaara(a)nukula.fi